Lentilele de contact Acuvue, aflate în portofoliul de produse al marii companii producătoare de produse cosmetice Johnson & Johnson, este în topul preferientelor purtătorilor de lentile de contact din întreaga lume. Divizia Vision Care, depune eforturi considerabile pentru educarea populației asupra importanței îngrijirii vederii și oferă totodată și soluții pentru corectarea viciilor de refracție.

Portofoliul de produse cuprinde atât lentile de contact zilnice, cât și bilunare, fiind adresate miopilor, hipermetropilor și astigmatilor. Lentilele de contact cu înlocuire la două săptămâni oferă avantajul de a fi mai subțiri și mai confortabile pentru unii purtători, față de cele lunare.

acuvue_family

Portofoliul de produse Johnson&Johnson Vision Care

Acuvue Oasys sunt lentile săptămânale caracterizate de agentul intern de hidratare Hydraclear Plus. Acesta oferă lentilelor proprietăți calitative deosebite pe parcusul întregii perioade de port, oferind confort sporit utilizatorului. În plus, toate lentilele oferă protecție împotriva razelor UV. Acest tip de lentil se adresează persoanelor ce suferă de miopie, hipermetropie și astigmatism.

Acuvue 2 este o lentilă bilunară cu suprafața exterioară netedă și marginile subțiri, ce are ca rezultat o vedere clară și un confort sporit. Lentila este extrem de flexibilă, fiind ușor de manevrat și de purtătorii neexperimentați. Filtrele incorporate în lentilă protejează purtătorul de razele UV, care sunt considerate nocive.

1-Day Acuvue TruEye este un tip de lentilă zilnică realizată din silicon hydrogel ce beneficiază de tehnologia Hydraclear ce asigură confort purtătorului datorită gradului ridicat de hidratare. De asemenea, un alt beneficiu pe care îl are alegerea acestei lentile este protecția împotriva razelor UV.

1-Day Acuvue Moist sunt lentile zilnice ce se adresează atât astigmatiolor, cât și miopilor sau hipermetropilor. Tehnologia Lacreon de care beneficiază oferă hidratare intense lentilei, prin care este asigurat confortul purtătorului pe parcursul întregii perioade de port. Lentila beneficiază de filtre speciale pentru blocarea eficientă a razelor UV.