Termeni și Condiții

Termeni si conditii

Acesti Termeni si conditii (T&C) descriu termenii si conditiile pe care fiecare parte le accepta prin utilizarea web site-ului www.klarmann.ro.

Acest web site (numit in continuare „SITE”) este administrat de OPTIC PLANET S.R.L. (numita in continuare Optic Planet S.R.L), cu sediul in Str. Amiral Horia Macelariu, Nr. 61-81, Sect. 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu J40/3212/2011, Cod Unic de Inregistrare 28200181.

Prin accesarea SITE-ului va exprimati acordul de a va supune conditiilor si regulilor enuntate in T&C. Aceste Conditii de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre dvs. a acestui SITE este supusa T&C actuale la data utilizarii SITE-ului. Verificati in mod regulat aceste Conditii de Utilizare, pentru a va asigura ca sunteti de acord cu acestea. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati SITE-ul.

Serviciile si produsele noastre nu se adreseaza persoanelor care nu au implinit varsta de 16 ani.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 • SITE: reprezinta SITE-ul apartinand OPTIC PLANET S.R.L., care se afla la adresa www.klarmann.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de OPTIC PLANET S.R.L. in reteaua sa de magazine si prin intermediul site-ului www.klarmann.ro;
 • UTILIZATOR/CLIENT/CONSUMATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
 • PROFESIONIST (OPTIC PLANET SRL) are intelesul conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014, respectiv – orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum i orice persoana care actioneaza in acelai scop, in numele sau pe seama acesteia
 • INFORMATII PERSONALEsectiunea din cont care cuprinde informatii precum: nume, prenume, numar de telefon, adresa de email, ziua programarii si magazinul ales, tipul de consultative care se doreste sa aiba loc. Aceste informatii pot fi oricand actualizate de catre client cu suportul reprezentantilor Klarmann, prin contactarea acestor telefonic sau prin intermediul e-mailului.
 • ADRESA NOUA sectiunea din cont dedicata informatiilor personale unde clientul are posibilitatea sa adauge o adresa noua.
 • PRODUSE– orice bun sau serviciu, prezentate pe site si furnizate de catre OPTIC PLANET SRL, Clientului ca urmare a Contractului incheiat.
 • CAMPANIE/PROMOTIE– actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre OPTIC PLANET SRL.
 • CONTRACT– reprezinta contractul la distanta incheiat intre OPTIC PLANET SRL si Client, fara prezenta fizica simultana a OPTIC PLANET SRL si a Clientului.
 • NEWSLETTER– reprezinta un mijloc de informare periodica, transmis exclusiv electronic prin posta electronica (e-mail, SMS) in legatura cu si/sau a promotiilor desfasurate de OPTIC PLANET SRL intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea OPTIC PLANET SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
 • TRANZACTIE– incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre OPTIC PLANET SRL Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre OPTIC PLANET SRL.
 • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii OPTIC PLANET S.R.L.

Prin accesarea SITE-ului www.klarmann.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Continutul site-ului KLARMANN

Orice informatii care se regasesc pe site-ul Klarmann pot fi vizualizate, vizitate, accesate de catre utilizatorii site-ului. Pe site se regasesc informatii legate de produsele de optica medicala pe care Klarmann le pune la dispozitie intr-o anumite perioada.

Incheierea contractului

Prin inregistrarea formularului de efectuarea a unei programari, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Klarmann isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea programarii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, OPTIC PLANET SRL isi rezerva dreptul de a nu efectua programarea consultului. Daca isi exercita acest drept va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia OPTIC PLANET SRL la momentul efectuarii programarii.

Proprietatea intelectuala

Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a OPTIC PLANET S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@klarmann.ro

Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Klarmann, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al OPTIC PLANET SRL asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al OPTIC PLANET SRL.

Orice Continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document continand Termenii si Conditiile de utilizare ai site-ului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre OPTIC PLANET SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea OPTIC PLANET SRL cu referire la acel Continut.

In cazul in care OPTIC PLANET SRL confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea OPTIC PLANET SRL pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea OPTIC PLANET SRL si/sau al angajatului/prepusului OPTIC PLANET SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentele T&C sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Utilizatori

Noi solicitam fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatorii inregistrati sunt actuale si corecte. Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati corect datele  astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul site-ului www.klarmann.ro

Securitatea utilizarii site-ului www.klarmann.ro.

Va rugam sa anuntati imediat www.klarmann.ro de orice inadvertente si orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a datelor dumneavoastra personale sau orice alta problema de Securitate daca aceastea au loc pe site-ul nostru.

Confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si produsele comercializate de noi, in masura in care v-ati exprimat acordul in acest sens. Prelucrarea datelor personale se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Termeni si conditii si care este disponibila aici https://klarmann.ro/politica-de-confidentialitate/.

Puteti utiliza site-ul daca ati citit Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu Politica de confidentialitate, nu utilizati platforma de comert on – line.

Transferul dreptului de proprietate

Dreptul de proprietate asupra produselor va fi transferat Clientului la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului la adresa indicata in Comanda (prin livrare se intelege momentul semnarii de primire a documentului de transport furnizat de catre curier).

Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De asemenea, promotiile se aplica in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare.

Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Limitare responsabilitatii

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

OPTIC PLANET SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Optic Planet SRL a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Optic Planet SRL isi rezerva dreptul de a actualiza i modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Prezentele Termene si Conditii sunt opozabile Clientilor / Utilizatorilor de la momentul afisarii in Site.  In cazul oricarei astfel de modificari, vom afia pe Site versiunea modificata a Termenelor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul Termenelor si Conditiilor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului klarmann.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul klarmann.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor pe care este gazduit siteul klarmann.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Reclamatii/Litigii

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre OPTIC PLANET SRL si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

OPTIC PLANET S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.